Përshëndetje

Ky blog është ndërtuar me qëllim regjistrimin dhe informimin mbi konceptin dhe termin “Future Shock” – krijuar prej shkrimtarit futurist Alvin Toffler.

Në këtë blog tek ballina, do të gjeni dy artikuj informativë nën titullin “Gomari Ballkanik (I dhe II)” mbi termin “future shock”, ilustruar me disa shembuj

Nëpërmjet regjistrimit të eventeve dhe komentimit të tyre në lidhje me termin në fjalë, blogu synon të ndërgjegjësojë njerëzit për qëndrimin që duhet të kenë ndaj dukurive të tilla, mënyrës sesi tu përqasen ngjarjeve dhe njerëzve që përfshihen në to.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: