Fushatë kibernetike

Nuk e di nëse dikush tjetër e ka vënë tashmë re, se fushata e ardhshme do ketë një veçanti që asnjë tjetër nuk e ka pasur deri më sot. Do zhvillohet dhe nëpërmjet internetit. Ky fakt u pohua që kur kryeministri Sali Berisha, vendosi të hapte një faqe në facebook.

Tani një pjesë e mirë e aktorëve politikë, po fillojnë dhe duken më së shumti online. Aleksandër Meksi merr pjesë në një blog popullor si Peshku pa ujë, Saimir Tahiri ishte shfaqur aty gjithashtu, disa prej politikanëve janë aktivë në twitter, dhe të tjerë akoma po shfaqen personalisht në internet.

Është situatë interesante, përballja e politikës me publikun. Akoma dhe disa grimca të dhënash për këtë përplasje, që tani nuk kanë munguar. Kjo për shembull është një ngjarje që ka ndodhur me faqen e facebook të kryeministrit.

E sigurt është, se do ketë shumë e shumë të tjera. Nga ky aspekt, fushata duket se do jetë jashtë mase interesante.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: