Kohë e kondesuar

Një mënyrë për të vërejtur, e madje një lupë për të parë më mirë se çfarë ndodh përreth, është arti. Humori ngelet trajta e preferuar e tij. Kështu, në performancën e vet të fundit stand-up comedy, një nga komedianët e mi të preferuar, Dylan Moran, flet për kondesimin e informacionit:

Marrë nga show i tij Yeah, Yeah live në Londër:

With what the changesI wanted to talk
about what’s going on
but I’d said enoughfuck it,
just settle itIt won’t.
It keeps becoming something else.
And you knoweven when the… You must
find it hard to keep up with what’s going on.
There was the… ‘Cause it is
too close together.
There was the royal weddingfor instance,
which is kind of silly newsyou know,
celebrity news.
And then a couple of days later,
Osama bin Laden got killed.
This is too close together.
In real timeit’s hard enough to keep track.
Imagine what’s it gonna be inyears’ time
when you have lost your mind completely.
The name Osama bin Laden will come up
and you’ll go “Yeshe was,
he was a very wicked manhe was.
But he did look stunning in that dress. ”
Of coursehis brother was the one everybody
was talking aboutyou knowwhat an arse.
Soit’s an incredible period of change.

Shumë afër ngjarjet, dhe shumë pa lidhje. Martesa mbretërore, dhe vrasja e Bin Laden-it. Moran argëtohet me faktin se si do të mundet kujtesa e njeriut t’i riprodhojë ngjarjet, pas shumë vitesh.

citoj të përkthyer:

Po, po! Ai ishte, ishte shumë burrë i keq (Bin Laden), por dukej bukur me atë fustan (veshur) ama…

Të gjithë performancën e Moran, mund ta ndiqni këtu: http://lingualeo.ru/jungle/141313

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: