Milionerët e së ardhmes?

Lexoj në blogun e mirënjohur të Mustafa Nanos, Respublica, një artikull tejet interesant…

Rivali i Merkelit, milioner nga… honoraret për fjalimet

Kurioz jam të di për Gjermaninë se si qëndron kjo punë, dhe sa i përhapur është profesioni i ri i zotit Peer Steinbrück. Megjithatë, nuk më lë indiferent kjo ideja se mund të ketë dikush fitime nëpërmjet fjalimeve. Alvin Toffler dhe David Houle, kanë qënë ndër pionerët e idesë se kapitali i së ardhmes do të jetë IP-ja. Jo ajo që identifikon adresën tuaj elektronike, por intelectual property. Pasuria intelektuale.

Mirë se erdhët në botën e re! Ku një ditë, edhe të shkruash komente online, do të shkëmbehet në vlerë monetare.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: