Kritikë materializmit identitar

Në blogun Peizazhet e fjalës, kam shkruar mbi materializmin identitar të popullit shqiptar, format që merr, mënyrat si shprehet dhe teoritë ku mbështetet.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Posts

  • Archives

  • Categories

  • Meta

  • Advertisements
%d bloggers like this: