Nuk po ju spërkasim!

Forcat e Armatosura Ajrore nëpërmjet zyrës së shtypit në Greqi, kanë nxjerrë një komunikatë zyrtare në të cilën deklarojnë se nuk po i spërkasin qytetarët me lëndë kimike prej qiellit. Po si ndodhi kjo punë? I keni vënë re ato vijat e bardha në formë resh që lënë pas avionët mbi qiell; para disa kohësh ishte bërë popullor besimi se ishin elementë kimikë me të cilët spërkasnin njerëzit poshtë. Çuditë nuk ndalen këtu, kur disa qytetarë pohonin se e ndjenin kokën më të rëndë, dhe flokun më ndryshe pas “spërkatjes”!!! Popullariteti i fenomenit; emisione televizive (jo prej mediave mainstream), artikuj gazetash, akoma edhe libra; bëri që aviacioni të nxirrte komunikatë për shtyp se… nuk po i spërkasin banorët!

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Recent Posts

  • Archives

  • Categories

  • Meta

  • Advertisements
%d bloggers like this: